П`ятниця, 26.04.2024, 14:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Календар
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Як вам новий Львівський Портал ?

Результат опроса Результаты
Все опросы нашего сайта Архив опросов
Всего голосовало: 674
Обсудить на форуме
Друзі сайту
koolinar.at.ua - Кулінарні рецепти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Вересень » 10 » Львівська міська рада проводить відкритий конкурс з розробки емблеми «Львів-2012»
09:06
Львівська міська рада проводить відкритий конкурс з розробки емблеми «Львів-2012»

Офіційна емблема чемпіонату буде затверджена UEFA та стосуватиметься України і Польщі як країн-організаторів, а не окремих міст проведення чемпіонату. Мета конкурсу полягає в отриманні кращої емблеми «Львів-2012» в рамках підготовки до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році у м. Львові.

Основними концептуальними завдання конкурсу є: запропонувати оригінальну дизайнерську ідею емблеми «Львів-2012»; знайти яскраве і виразне образне вирішення емблеми «Львів-2012», яке б несло в собі дух міста Львова, сприяло розвитку місцевого патріотизму, соціальній інтеграції та згуртуванню мешканців в процесі його розробки. Організатором  конкурсу є управління інформації та промоцій департаменту «ЄВРО 2012».

Дизайнерські вирішення повинні бути авторськими, не допускається використання чужих робіт та елементів дизайну, зокрема, забороняється використовувати:
- елементи офіційної символіки чемпіонату Європи з футболу, розроблені UEFA
- елементи герба міста Львова
- елементи державних символів України

Конкурс проводиться у два етапи:
І етап – протягом одного календарного місяця, під час якого конкурсне журі відбере 12 найкращих робіт для участі у другому етапі конкурсу.
ІІ етап – протягом двох календарних тижнів, під час яких роботи будуть розміщені у засобах масової інформації та web-сторінках Львівської міської ради. Конкурсна робота-переможець громадського обговорення отримає три додаткові бали до конкурсної оцінки журі у фінальному голосуванні.

До участі у конкурсі запрошуються: автори-дизайнери; колективи авторів, що володіють відповідною кваліфікацією і досвідом виконання подібних дизайнерських робіт, студенти художніх, архітектурних і дизайнерських навчальних закладів одноосібно чи у складі авторських колективів, автори-аматори.

Кожен з учасників може скласти не більше трьох конкурсних проектів або зголоситися і брати участь не більше в трьох авторських колективах. Завершення конкурсу з визначенням переможця передбачає запрошення автора (авторів) найкращої премійованої праці – переможця конкурсу – до розроблення остаточного дизайну емблеми «Львів-2012», а також здійснення авторського нагляду за втіленням загальної програми дизайну на різних носіях з метою збереження авторської ідеї. Усі відзначені праці будуть використані при інших промоційних заходах в рамках підготовки до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році у м. Львові;

За умовами конкурсу, переможець отримає 10 тис грн., володар другого місця – 5 тис грн., третього – 3 тис грн. Інші учасники, що потраплять у другий етап, отримують заохочувальну винагороду у розмірі 500 грн.

Для участі у конкурсі необхідно надати до управління інформації та промоцій департаменту «Євро-2012» за адресою, вказаною нижче:
- кольоровий ескіз роботи (повно колірну роботу) на аркуші формату А-4 (розміри зображення не перевищують 15 см * 15 см). Орієнтація аркуша вертикальна.
- чорно-білий ескіз (варіант виконання) роботи на аркуші формату А-4;
- текстове пояснення ідеї та концепції емблеми (1 аркуш формату А4);
- реєстраційну картку встановленого зразка.

 

Переглядів: 966 | Додав: lviv-portal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]