Субота, 27.04.2024, 04:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Календар
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Як вам новий Львівський Портал ?

Результат опроса Результаты
Все опросы нашего сайта Архив опросов
Всего голосовало: 674
Обсудить на форуме
Друзі сайту
koolinar.at.ua - Кулінарні рецепти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Жовтень » 8 » “Тойота” у кюветі, а пасажири – у лікарні
20:51
“Тойота” у кюветі, а пасажири – у лікарні
За повідомленням керівника прес-центру Головного управління МНС у Львів­ській області Павла Василенка, на ділянці дороги біля села Нежухів саме проводили ремонтні роботи. Проте водій автомобіля не побачив відповідного дорожнього знака та з’їхав у кювет. На місці події працівникам
пожежно-рятувального від­ділення міста Стрий довелося застосовувати аварійно-рятувальне обладнання, аби вивільнити водія та двох пасажирів, які були затиснуті в салоні “Тойоти”.
У коментарі “Газеті” керів­ник прес-служби управління ДАІ при Головному управ­лінні МВС України у Львів­ській області Світлана Добровольська розповіла, що автомобіль “Тойота Кемрі” повертався із Дрогобича в напрямку Стрия. В авто перебували дві сім’ї: чоловік (водій), дружина та їхній син – усі мешканці Дрогобича, а також жінка із сином – мешканці села Лішня Дрогобицького району. “За яких обставин сталася ця дорожньо-транспортна пригода, з’ясовують фахівці. Але схоже, що водій перевищив швид­кість. Наслідком цієї аварії стала госпіталізація водія та чотирьох пасажирів авто. Зокрема, у трьох із пасажирів діагностовано закриту черепно-мозкову травму, у водія – перелом тазу, а ще в одного пасажира – перелом передпліччя”, – сказала пані Добровольська.
За словами Світлани Добровольської, упродовж шести днів жовтня на дорогах Львів­ської області вже загинуло троє осіб, ще 39 – отримали травми. Тільки у вихідні, 4-5 жовтня, в області сталося 16 ДТП, у яких одна людина загинула, а 15 травмовано. Зокрема, 5 жовтня на автодорозі в селі Грибовичі Жовків­ського району о 01.45 водій автомобіля марки “Фольксаваген Транспортер” не помітив пішохода і здійс­нив наїзд. Унаслідок такої неу­важності 22-річний пішо­хід, мешканець села Замочок Жовківського району, помер на місці пригоди. Водночас 16-річний пасажир автомобіля отримав травми ока. Щодо водія, то, на щастя, він живий-здоровий, але на нього чекає кримінальна відповідальність.
Ще одна ДТП сталася у неділю, 5 жовтня, о 12.40. Водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на ученицю четвертого класу однієї із загальноосвітніх шкіл Львова. Внаслідок аварії дівчинка потрапила на лікарняне ліж­ко, а водія-утікача, який навіть не надав першої допомоги дитині, розшукують працівники ДАІ.
Керівник прес-служби УДАІ Львівщини зауважила, що нині в Міністерстві внут­рішніх справ України розробляють механізм притягнення до відповідальності водіїв-порушників – згідно зі зміненими розмірами штрафів. “Ті­льки-но такі інструкції наді­й­дуть на Львівщину, ми відразу про них повідомимо громадськість”, – запевнила Світ­лана Добровольська.
Переглядів: 1208 | Додав: lviv-portal | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]