Четвер, 25.04.2024, 15:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Як вам новий Львівський Портал ?

Результат опроса Результаты
Все опросы нашего сайта Архив опросов
Всего голосовало: 674
Обсудить на форуме
Друзі сайту
koolinar.at.ua - Кулінарні рецепти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Березень » 3 » БЮТ поклав під ноги Путіну голову Огризка, - заява
22:16
БЮТ поклав під ноги Путіну голову Огризка, - заява
Спільне голосування Блоку Юлії Тимошенко та Партії Регіонів за відставку Міністра закордонних справ Володимира Огризка та скасування виборів у Тернопільській області свідчить про продовження реалізації сценарію 2 вересня 2008 р. - сценарію на знищення України. Про це йдеться в заяві ВО "Свобода", поширеній сьогодні прес-службою партії.

Текст заяви подаємо цілком зі збереженням стилістики.

"Події у Верховній Раді 3 березня 2009 р. яскраво засвідчили діяльність у парламенті промосковських сил у складі Блоку Юлії Тимошенко та Партії Регіонів.

Позбавлення тернополян права голосу є порушенням Конституції України, обмеженням громадських прав і свобод громадян України та узурпацією влади антиукраїнськими силами.

Зняття Міністра закордонних справ Володимира Огризка є помстою промосковських сил за тверду державницьку позицію у взаєминах із Російською Федерацією, помстою за попередження посла РФ Черномирдіна про можливе його оголошення персоною нон-грата у разі продовження ним антиукраїнської діяльності.

Відставка Міністра закордонних справ В. Огризка та скасування виборів у Тернопільській області - це взаємопов’язані ланки кремлівського сценарію із дестабілізації ситуації в Україні з метою повернення нашої держави до Московської Імперії.

Панічне скасування виборів за тиждень до їх проведення вказує на страх Блоку Юлії Тимошенко отримати оцінку своєї 3-річної діяльності в регіоні. На цих виборах Всеукраїнське об’єднання "Свобода" за всіма соціологічними даними мало б отримати перемогу, що розвінчало б, нав’язаний олігархічними "мегаблоками", міф про "непрохідність" українських націоналістів до влади. 

Підтримка тернополянами національної політичної сили продемонструвала б тенденцію до зміни симпатій виборців у цілій Україні, неминучого сходження з політичної арени олігархічних "мегаблоків" і прихід до влади ідеологічних сил. Але найбільше вони боялися, що до влади прийдуть націоналісти і покажуть приклад чесної влади і ефективного господарювання.

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" закликає Президента України оголосити про розпуск Верховної Ради України. Після оприлюднення постанов про скасування виборів у Тернопільській області ВО "Свобода" звернеться до Адміністративного Суду України про незаконні антиконституційні дії Верховної Ради і скасування антизаконної постанови про відміну тернопільських виборів.

Закликаємо українців дати гідну відсіч московській агентурі, усім цим "фарбованим лисам", які паразитують на Українській державі".



Переглядів: 918 | Додав: BANDERIVETS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]