Субота, 27.04.2024, 22:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Біологія [3]
Біологінчні реферати
Географія,Геологія [3]
Земле вивчиння
Історія України [1]
Історичні події
Фізкультура [0]
Фізичні досягання
Фізика [1]
Фізична наука
Комп"ютерні науки [1]
Програмування ...
Інше [13]
Реферати на інші теми
Хімія [1]
Хімічний кабінет
Календар
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Як вам новий Львівський Портал ?

Результат опроса Результаты
Все опросы нашего сайта Архив опросов
Всего голосовало: 674
Обсудить на форуме
Друзі сайту
koolinar.at.ua - Кулінарні рецепти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Вересень » 09

Програма розроблена для невеликих фірм, що займаються роздрібним продажем комп'ютерів і оргтехніки, що працюють через крупні оптові склади і фактично не мають власного складу. У функції програми входить облік гарантійних талонів, пристроїв, реалізована друкарська форма талона з можливістю зміни змісту. У програмі: 1. використовується вбудована реляційна база даних Derby. 2. реалізовано сортування по стовпцях таблиць пристроїв і гарантійних талонів. 3. реалізований контекстний пошук. программа написана на мові java і є кроссплатформенной (працює з більшістю відомих операційних систем). Для роботи програми потрібна віртуальна машина java - Java Runtime Environment (JRE) 6 (об'єм 14 Mb) - посилання в описі давати заборонено, просто наберіть в пошукачі.

Каталог SOFTODROM.SU не поширює кряк до Облік гарантійних талонів що комплектують ПК і переферійних пристроїв0.9.5 і інші ломалки. На нашому сайті не зберігаються keygen, serial ... Читати далі »

Категорія: Комп"ютерні науки | Переглядів: 3455 | Додав: lviv-portal | Дата: 09.09.2008 | Коментарі (1)

Географічна наука виникла ще за часів ранньої античності, приблизно з 6 ст. до Хр. Із розвитком цивілізації вона інтенсивно вдосконалювалась, істотно змінювалась її сутність, об’єкт і предмет дослідження, а також структура, основні завдання та місце в системі наук. Сучасна географія стоїть на порозі нового постдисциплінарного знання, яке тісно пов’язане з гуманізацією науки, відновленням її людиновимірного характеру, а також з об’єднанням фундаментальних засад та пізнавальних можливостей в єдиній науковій системі з метою цілісного осмислення картини світу та формування глибокого практичного змісту наукових досліджень. В контексті такого переходу, дослідження історичних підвалин виникнення і формування поглядів на географію, аналіз її першооснов та векторів трансформації набуває особливої актуальності.
   Саме тому об’єктом даного дослідження є географія як наука, а предметом - історія розвитку поглядів на її сутність, об’єкт і завдання дослідження.
  &n ... Читати далі »
Категорія: Географія,Геологія | Переглядів: 3294 | Додав: lviv-portal | Дата: 09.09.2008 | Коментарі (1)

Павло Чубинський


Павло Чубинський відомий в науковому світі як етнограф – фолькльорист та автор гімну “Ще не вмерла Україна”.А як географ – краєзнавець – маловіддомий.Діяльність його тісно пов‘язана з Російським географічним товариством, яке в той час відігравало значну роль в науково – культурному житті Росії.Ще змалку Павло починає захоплюватись епохою географічних відкриттів, мріє про далекі подорожі.Він поступив в Петербурзький університет , на юридичний факультет, де й познайомився з Георгієм Семеновим Тянь – Шанським, який в свою чергу знайомить Чубинського з такими видатними географами як Миколою Пржевальським та Миколою Миклухо – Маклаєм.Саме Миклухо – Маклай вмовив Чубинського всупити до Російського Географічного Товариства і саме під впливом цього видатного географа – дослідника, який вже в той час побував на Канарських островах та Мадагаскарі, Чубинський починає серйозно захоплюватись економічною – географією.Він мріє про експедицію на північ Росії і також плідно ... Читати далі »
Категорія: Географія,Геологія | Переглядів: 2881 | Додав: lviv-portal | Дата: 09.09.2008 | Коментарі (0)

ВСТУП

Створення власної державності – справа досить важлива і складна, хоча б тому, що необхідно привести у порядок національні фінанси, в тому числі і державні. Загальний стан економіки в країні значною мірою залежить від того, наскільки успішно виконується бюджет.

 Виконання державного бюджету України – це здійснення комплексу заходів із забезпечення повного і своєчасного виконання плану доходів і витрат. При цьому виконання доходної частини бюджету означає надходження не тільки загальної суми передбачених коштів, а й по кожному джерелу. Виконання плану по витратах означає безперебійне фінансування усіх запланованих заходів і установ, економне й ефективне використання бюджетних ресурсів.

Проблема виконання державного бюджету полягає не лише в тому, що платити нині ні з чого. Виявляється, що зібрані з платників податків гроші далеко не завжди потрапляють за призначенням – до державної казни, а якщо й потрапляють, то подекуди невідомо ... Читати далі »

Категорія: Інше | Переглядів: 1444 | Додав: lviv-portal | Дата: 09.09.2008 | Коментарі (1)